Diensten

Elektro-plus biedt verschillende diensten onder één dak. Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons dan gerust.

Nieuwbouw

Hebt u bouwplannen? Denk nog voor de eerste werkzaamheden na over uw elektrische wensen en noden. Wij staan u graag bij met advies!

Renovaties

Voldoet uw elektrische installatie nog aan de nieuwste normen na de renovatie? Elektro-plus kijkt dit voor u na en grijpt in waar nodig.

Elektriciteitswerken

Voor al uw elektriciteitswerken zijn wij uw partner. Wij plaatsen elektriciteits- en verlichtingsvoorzieningen en maken elektriciteitsschema’s op.

Bekabeling

Hebt u ook zo’n hekel aan rondslingerende kabels? Elektro-plus verbergt deze in kabelgoten of werkt deze voor u weg in de muur.

Domotica

Als gecertificeerd installateur van Niko Home Control zijn wij gespecialiseerd in de plaatsing van gebruiksvriendelijke domotica.

Ventilatie

Voor Elektro-plus is “nee” geen optie, ook niet op het vlak van ventilatie. Daarbij houden wij rekening met de EPB ventilatie-eisen.

Videoparlofonie

Bekijk op elk moment van de dag en vanop elke locatie wie er voor uw deur staat. Niet alleen praktisch, maar vooral ook veilig!

Sanitair

Om de kraan in uw badkamer te monteren of keukentoestellen, wasmachines en drogers te plaatsen en aan te sluiten, kunt u bij ons terecht.

Verwarming

Onze vakmensen zijn geschoold om reparaties of aanpassingen aan uw centrale verwarming uit te voeren, in eender welke vorm.

Een gratis offerte
binnen de 5 werkdagen

Overtuigd van één of meerdere diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!