Centrale verwarming

  • Centrale verwarming van A tot Z
  • Reparatie of aanpassing
  • Verzorgde en stipte uitvoering
  • Actief in regio Zoersel

Klanten aan het woord

“Elektro-plus is meer dan een elektricien. Om mee te denken over je verbouwing en toekomstgericht plannen werd de tijd genomen zodat we niet voor onaangename verrassingen kwamen te staan. Kwalitatief zat het tiptop en communicatief zal je geen betere vinden! Steeds was Elektro-plus bereid tot het uiterste te gaan! Kortom een zeer tevreden klant!”

“Elektro-plus heeft bij ons een nieuwbouwproject van plan tot uitvoering en keuring perfect bijgestaan. En dat niet alleen voor elektriciteit. Super service!”

“Jeroen is een echte professioneel die pragmatische oplossingen ziet en onze elektriciteitsinstallatie voor een correcte prijs volledig in orde bracht . Dit bleek ook na controle van de bevoegde instanties. Hij is een man van zijn woord, respecteert de afgesproken uren en timing. Wij zijn als klant zeer tevreden.”

Andere diensten

Elektro-plus biedt verschillende diensten onder één dak, van elektriciteitswerken tot centrale verwarming. Ontdek hier wat wij nog voor u kunnen betekenen.

Nieuwbouw

Hebt u bouwplannen? Denk nog voor de eerste werkzaamheden na over uw elektrische wensen en noden. Wij staan u graag bij met advies!

Renovaties

Voldoet uw elektrische installatie nog aan de nieuwste normen na de renovatie? Elektro-plus kijkt dit voor u na en grijpt in waar nodig.

Elektriciteit

Voor al uw elektriciteitswerken zijn wij uw partner. Wij plaatsen elektriciteits- en verlichtingsvoorzieningen en maken elektriciteitsschema’s op.

Bekabeling

Hebt u ook zo’n hekel aan rondslingerende kabels? Elektro-plus verbergt deze in kabelgoten of werkt deze voor u weg in de muur.

Domotica

Als gecertificeerd installateur van Niko Home Control zijn wij gespecialiseerd in de plaatsing van gebruiksvriendelijke domotica.

Niet gevonden wat u zocht?

Naast deze diensten kunnen wij nog veel meer voor u betekenen! Neem een kijkje op de dienstenpagina of contacteer ons met een concrete vraag.

Alle diensten bekijken