Over ons

Elektro-plus is uw perfecte partner in elektriciteit, domotica, bekabeling, ventilatie, videoparlofonie, sanitair en centrale verwarming.

Als jong en dynamisch bedrijf, gelegen te Zoersel, bieden wij voor alles een oplossing.

Zelfwerkende zaakvoerder

Na jaren bureauwerk als binnendienstingenieur HVAC, wilde ik, Jeroen de Jonge, opnieuw meer hands-on werk doen. Dit leidde tot de oprichting van Elektro-plus. Ons doel is kwalitatief werk leveren waarbij de klant centraal staat. Over de kwaliteit waak ik persoonlijk door werken zelf uit te voeren.

Gecertificeerd Niko Home Control Expert

Als gecertificeerd installateur van Niko Home Control, één van de bekendste en meest wijdverspreide systemen in België, zijn wij gespecialiseerd in de plaatsing van domotica. Daarbij garanderen wij u steeds een gebruiksvriendelijke oplossing.

  • Elektriciteitswerken van A tot Z
  • Niko Home Control Expert
  • Sanitair en centrale verwarming
  • Actief in regio Zoersel

Fotogalerij

Onze vakmensen bieden u een oplossing op maat met feilloze afwerking.

Onze diensten

Elektro-plus biedt verschillende diensten onder één dak, van elektriciteitswerken tot centrale verwarming. Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuwbouw

Hebt u bouwplannen? Denk nog voor de eerste werkzaamheden na over uw elektrische wensen en noden. Wij staan u graag bij met advies!

Renovaties

Voldoet uw elektrische installatie nog aan de nieuwste normen na de renovatie? Elektro-plus kijkt dit voor u na en grijpt in waar nodig.

Elektriciteit

Voor al uw elektriciteitswerken zijn wij uw partner. Wij plaatsen elektriciteits- en verlichtingsvoorzieningen en maken elektriciteitsschema’s op.

Bekabeling

Hebt u ook zo’n hekel aan rondslingerende kabels? Elektro-plus verbergt deze in kabelgoten of werkt deze voor u weg in de muur.

Sanitair

Om de kraan in uw badkamer te monteren of keukentoestellen, wasmachines en drogers te plaatsen en aan te sluiten, kunt u bij ons terecht.

Niet gevonden wat u zocht?

Naast deze vijf diensten kunnen wij nog veel meer voor u betekenen! Neem een kijkje op de dienstenpagina of contacteer ons met een concrete vraag.

Alle diensten bekijken