Snelle interventies

  • 24/7-service
  • Elektriciteitsproblemen verhelpen
  • Snel en efficient
  • Actief in regio Zoersel
Jeroen van Elektro-plus

“Wij altijd staan klaar voor u bij elektriciteitspannes. Contacteer ons en we komen a.s.a.p. ter plekke.”

Wat u moet weten:

24/7 beschikbaar
Snelle en efficiente oplossing
Bij u thuis of op kantoor

Snelle interventie bij elektriciteitspanne

Geen licht, geen internet, geen tv, uw smartphone niet kunnen opladen, de automatische poort die niet werkt, … De gevolgen van een elektriciteitspanne zijn eindeloos en betekenen vaak een drama. Gelukkig kunt u voor snelle interventies rekenen op Elektro-plus, zelfs ’s nachts en in het weekend.

Dag en nacht beschikbaar

Dankzij onze 24/7-service kunt u ons dag en nacht bereiken in geval van panne of dringend probleem. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse en voeren de herstelling snel en efficient uit. U kunt ons bereiken op +32 (0) 470 38 01 30.

Zowel voor particulieren als KMO’s

Ook als u als KMO een elektriciteitspanne heeft, kunt u beroep doen op onze 24/7-hersteldienst. Als bedrijf weten wij zelf als geen ander hoe vervelend het is dat uw personeel niet kan werken door een elektrische storing.

Contacteer ons

Hebt u een dringend elektriciteitsprobleem? Bel ons voor onze 24/7-service.

Telefoonnummer

+32 (0) 470 38 01 30

E-mailadres

info@elektro-plus.be

Adres

Klaprooslaan 25
2980 Zoersel

Andere diensten

Elektro-plus biedt verschillende diensten onder één dak, van elektriciteitswerken tot centrale verwarming. Ontdek hier wat wij nog voor u kunnen betekenen.

Nieuwbouw

Hebt u bouwplannen? Denk nog voor de eerste werkzaamheden na over uw elektrische wensen en noden. Wij staan u graag bij met advies!

Renovaties

Voldoet uw elektrische installatie nog aan de nieuwste normen na de renovatie? Elektro-plus kijkt dit voor u na en grijpt in waar nodig.

Elektriciteit

Voor al uw elektriciteitswerken zijn wij uw partner. Wij plaatsen elektriciteits- en verlichtingsvoorzieningen en maken elektriciteitsschema’s op.

Bekabeling

Hebt u ook zo’n hekel aan rondslingerende kabels? Elektro-plus verbergt deze in kabelgoten of werkt deze voor u weg in de muur.

Sanitair

Om de kraan in uw badkamer te monteren of keukentoestellen, wasmachines en drogers te plaatsen en aan te sluiten, kunt u bij ons terecht.

Niet gevonden wat u zocht?

Naast deze vijf diensten kunnen wij nog veel meer voor u betekenen! Neem een kijkje op de dienstenpagina of contacteer ons met een concrete vraag.

Alle diensten bekijken