Snelle interventies

  • 24/7-service
  • Elektriciteitsproblemen verhelpen
  • Snel en effici?nt
  • Actief in regio Zoersel
Jeroen van Elektro-plus

“Wij altijd staan klaar voor u bij elektriciteitspannes. Contacteer ons en we komen a.s.a.p. ter plekke.”

Wat u moet weten:

24/7 beschikbaar
Snelle en effici?nte oplossing
Bij u thuis of op kantoor

Snelle interventie bij elektriciteitspanne

Geen licht, geen internet, geen tv, uw smartphone niet kunnen opladen, de automatische poort die niet werkt,…. De gevolgen van een elektriciteitspanne zijn eindeloos en betekenen vaak een drama. Gelukkig kunt u voor snelle interventies rekenen op Elektro-plus, zelfs ‘s nachts en in het weekend.

Dag en nacht beschikbaar

Dankzij onze 24/7-service kunt u ons dag en nacht bereiken in geval van panne of dringend probleem. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse en voeren de herstelling snel en effici?nt uit. U kunt ons bereiken op +32 (0) 470 38 01 30.

Zowel voor particulieren als KMO’s

Ook als u als KMO een elektriciteitspanne heeft, kunt u beroep doen op onze 24/7-hersteldienst. Als bedrijf weten wij zelf als geen ander hoe vervelend het is dat uw personeel niet kan werken door een elektrische storing.

Contacteer ons

Hebt u een dringend elektriciteitsprobleem? Bel ons voor onze 24/7-service.

Telefoonnummer

+32 (0) 470 38 01 30

E-mailadres

info@elektro-plus.be

Adres

Klaprooslaan 25
2980 Zoersel

Andere diensten

Elektro-plus biedt verschillende diensten onder ??n dak, van elektriciteitswerken tot centrale verwarming. Ontdek hier wat wij nog voor u kunnen betekenen.

Nieuwbouw

Hebt u bouwplannen? Denk nog voor de eerste werkzaamheden na over uw elektrische wensen en noden. Wij staan u graag bij met advies!

Renovaties

Voldoet uw elektrische installatie nog aan de nieuwste normen na de renovatie? Elektro-plus kijkt dit voor u na en grijpt in waar nodig.

Elektriciteit

Voor al uw elektriciteitswerken zijn wij uw partner. Wij plaatsen elektriciteits- en verlichtingsvoorzieningen en maken elektriciteitsschema’s op.

Bekabeling

Hebt u ook zo’n hekel aan rondslingerende kabels? Elektro-plus verbergt deze in kabelgoten of werkt deze voor u weg in de muur.

Sanitair

Om de kraan in uw badkamer te monteren of keukentoestellen, wasmachines en drogers te plaatsen en aan te sluiten, kunt u bij ons terecht.

Niet gevonden wat u zocht?

Naast deze vijf diensten kunnen wij nog veel meer voor u betekenen! Neem een kijkje op de dienstenpagina of contacteer ons met een concrete vraag.

Alle diensten bekijken

© Copyright Elektro-plus. Website door Sales at Size.